Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Īstenā pavasara garša – skābeņu zupa

Foto: edammajas/Instagram

Foto: edammajas/Instagram

Viena no izteiksmīgākajām pavasara garšām ir skābeņu zupa – ja vēl skābenītes lasītas pašu rokām, tad zupai veidojas īpaša garša. Citas tikpat garšīgas receptes meklē Instagram profilā @edammajas!

Nepieciešams (apm. 6 porcijas):

  • 300g skābenes (konservētas);
  • 2 – 3 burkāni;
  • 6 vidēji kartupeļi;
  • 150g žāvēta gaļa;
  • 3 – 4 olas;
  • Garšvielas pēc izvēles;
  • Nedaudz eļļas cepšanai
Pagatavošana:

Olas izvāra.

Gaļu sagriež mazos gabaliņos, liek uz sakarsētas pannas apcepties.

Burkānus sarīvē uz rupjās rīves, liek klāt gaļai uz pannas, samaisa kopā, turpina apcept. Pievieno garšvielas pēc izvēles.

Kad gaļa ar burkāniem apcepušies, tos pārliek katlā, pievieno ūdeni un turpina vārīt.

Kartupeļus nomizo, sagriež nelielos gabaliņos. Liek klāt katlā un visu vāra.

Beigās pievieno skābenes un mazos gabaliņos sagrieztas olas. Zupa gatava!

Pasniedz ar krējumu un zaļumiem.


Izmēģini arī šīs receptes ar skābenēm:

Aukstā zupa ar skābenēm: recepte

Recepte: Skābeņu pesto

Zālīšu – nezālīšu smūtijs. Izcili gards un veselīgs!

Foto: edammajas/Instagram

Foto: edammajas/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas